Trusou botez fetita Minnie

Botezul unui copil este unul dintre cele mai importante momente din viața unei familii. Și pentru ca acest moment să fie cu adevărat special, micuța Eva Maria a avutun trusou de botez complet, comandat de nasi special pentru ea. Astăzi, vom explora acest trusou minunat, care a adus o notă de farmec și bucurie la ceremonia de botez.

Rochita cu Bentita – Eleganță și Delicatețe: Rochita pe care Eva Maria a purtat-o la botez a fost pur și simplu fermecătoare. Cu o bentita asortată, aceasta a adăugat o notă de eleganță și delicatețe întregii ținute. Cu detalii fin decorate, micuța a strălucit ca o mică prințesă.

Trusou Personalizat cu Minnie – O Amintire de Neprețuit: Trusoul personalizat cu personajul adorabil Minnie a fost un cadou special din partea nasilor pentru micuța Eva Maria. Acesta a fost un set complet de botez, pregătit de noi cu dragoste, care a inclus tot ce este necesar pentru botez: prosoape, hăinuțe, lumanare și multe alte accesorii, unele personalizate cu numele micuței.

Lumanarea de Botez – O Lumină Spirituală: Lumanarea de botez a fost un element esențial în ceremonie. Aceasta a fost decorată cu grijă și a adus o lumină blândă și spirituală la momentul special al botezului.

Papucei Asortati – Confort și Stil: Papuceii asortați au adus un plus de confort micuței Eva Maria, iar designul lor a completat perfect întreaga ținută.

Trusoul de botez complet pentru Eva Maria a fost o alegere perfectă. Această mică prințesă a strălucit în toată splendoarea sa la ceremonie, iar trusoul personalizat a adus o notă specială. Această poveste ne amintește că botezul este un moment de bucurie și închinare și fiecare detaliu contează. Acest trusou a fost o alegere deosebită din partea nasilor si parintilor,pentru o zi specială, iar Eva Maria va avea întotdeauna amintiri frumoase legate de această ceremonie.

Poate fi comandat aici:

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.