Ne dorim mereu clienti multumiti, dar daca nu sunteti multumiti de alegerea facuta , ne puteti returna produsul in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului.

Conform Ordonantei de Urgență Nr. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati la telefon 0726.493.423 sau prin e-mail la contact@rochiteocaziifetite.ro

In cazul in care doriti sa schimbati un produs, cu o marime mai mare/mica va rugam sa ne contactati la telefon 0726.493.423 sau prin e-mail la contact@rochiteocaziifetite.ro

Vor fi exceptate de la retur cf. OUG nr. 34/2014 din 04/06/2014 urmatoarele:

* produsele lucrate pe comanda, pe masurile oferite de client.

* produsele personalizate conform cerintei clientului(trusouri, lumanari, rochite).

* produsele care au fost purtate, deteriorate, spălate, parfumate, murdare.

* produsele care nu mai au eticheta originala.

In cazul in care va incadrati la conditiile de retur, acestia sunt pasii de urmat:

  • Noi vom face comanda la curier( in termen de 3 zile lucratoare) ca sa vina sa ridice coletul ce urmeaza a fi returnat iar costul transportului retur va fi suportat de client si va fi oprit din valoarea rambursarii(20 lei).
  • Daca produsul returnat de dumneavoastra este deteriorat, prezinta urme de utilizare, este murdar, sau este intr-o stare ce nu permite revanzarea ne rezervam dreptul de a refuza coletul.
  • Dupa primirea returului si dupa ce vom verifica starea produselor returnate, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail iar perioada de rambursare a banilor poate dura pana la 14 zile calendaristice din momentul in care sunteti contactat.
  • Deoarece plata a fost facuta ramburs la curier este necesar sa ne oferiti un cont bancar(IBAN).