trusou botez fete turcoaz

Un Trusou de Botez Personalizat pentru Alice Ioana pe culoarea turcoaz

Botezul este un moment sacru și deosebit de important în viața unui copil și a familiei sale. Pentru Alice Ioana, acest eveniment a fost marcat de un trusou de botez unic și personalizat, creat cu dragoste și atenție la detalii. Trusoul special conceput pentru ea a inclus elemente delicate și elegante, perfecte pentru a celebra această zi specială.

Rochița de Botez cu Trenă Turcoaz

Piesa centrală a trusoului a fost o rochiță de botez spectaculoasă, cu trenă turcoaz. Realizată din materiale fine și de cea mai bună calitate, rochița a fost decorată cu detalii delicate care au adăugat un plus de eleganță și rafinament. Culoarea turcoaz a fost aleasă pentru a simboliza puritatea și liniștea, oferind în același timp un aspect deosebit de fermecător.

Trena lungă a rochiței a adus un aer regal și a transformat-o pe Alice Ioana într-o adevărată prințesă pentru ziua botezului său. Fiecare detaliu, de la cusături la aplicațiile fine, a fost realizat cu măiestrie pentru a crea o rochiță demnă de acest moment special.

Lumânarea de Botez Personalizată cu Fluturași

O altă componentă esențială a trusoului a fost lumânarea de botez, personalizată special pentru Alice Ioana. Decorată cu fluturași grațioși, lumânarea a simbolizat tranziția și renașterea, valori esențiale ale botezului. Fluturașii au fost atent aplicați, fiecare detaliu fiind gândit pentru a aduce un plus de frumusețe și semnificație acestui obiect sacru.

Personalizarea lumânării cu numele Alice Ioana și data botezului a transformat-o într-o amintire prețioasă, care va rămâne mereu în familie ca simbol al acestui moment unic.

Alte Elemente ale Trusoului

Pe lângă rochița cu trenă și lumânarea personalizată, trusoul de botez al lui Alice Ioana a inclus și alte elemente esențiale:

  • Păturica de botez: moale și confortabilă, perfectă pentru a o înveli pe micuță în timpul ceremoniei.
  • Prosopul pentru bebe si crasma: personalizate cu inițialele ei și decorate în ton cu tema balerinei, numele si data botezului
  • Cutiuța pentru prima șuviță de păr: un mic detaliu sentimental, perfect pentru a păstra o amintire de la prima tunsoare a lui Alice Ioana.
  • Sticluta mir, fasa mir in ton cu trusoul si sapunul, Prosopul pentru preot intregesc trusoul

Fiecare element al trusoului a fost creat cu grijă și atenție, reflectând importanța și frumusețea acestui moment sacru.

Comanda acum;


Pentru mai multe detalii despre trusourile de botez personalizate, vizitați RochiteOcaziiFetite.ro.

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.