Trusou botez baiat verde

Trusoul nostru de botez personalizat cu regele leu este alcătuit din câteva piese minunate.

În ziua botezului micuțului tău, fiecare detaliu contează. Alege rafinamentul și stilul pentru cel mic cu ajutorul costumului de botez din catifea și dantelă pentru baieti. Acest set excepțional conține tot ce este necesar pentru a-l transforma pe micuțul tău într-un adevărat prinț. Cu detalii atent lucrate și o croială impecabilă, acest costum de print încântă audienta. Papuceii asortați completează perfect ținuta și oferă un confort deosebit.

Trusoul de botez nu ar fi complet fără lumanarea din tulle în culoarea verde cu regele leu Această lumanare adaugă o notă de dulceață și farmec ceremoniei, aducând lumină și căldură în momentul special al botezului.

Ce face acest trusou de botez, cu tematica jungla, adevărat special este posibilitatea personalizării. Îți oferim ocazia să adaugi numele și data botezului pe trusou, transformându-l într-o amintire unică și personală, pe care veți putea să o păstrați cu drag.

Indiferent dacă sunteți părinți emoționați, nasi sau invitați speciali la botez, acest trusou de botez format din trusou personalizat cu regele leu, costum print elegant botez, lumanarea cu tulle personalizata cu regele leu și papucei perfect asortati vor aduce un farmec aparte și o atmosferă de poveste în ziua cea mare a botezului.

Poate fi comandat aici:

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.