Costum botez baiat bleu

În ziua botezului micuțului tău, fiecare detaliu contează. Alege rafinamentul și stilul pentru cel mic cu ajutorul costumului de botez din catifea și dantelă pentru baieti. Acest set excepțional conține tot ce este necesar pentru a-l transforma pe micuțul tău într-un adevărat prinț.

Sacoul din Catifea: Sacoul elegant din catifea adaugă un plus de stil și distincție. Croiala sa impecabilă și finisajele atent lucrate vor face ca micuțul tău să strălucească în ziua botezului.

Camasa cu Dantelă: Camasa din bumbac cu dantelă subtilă este un detaliu sofisticat care completează perfect sacoul. Confortabilă și rafinată, camasa este potrivită pentru momentele speciale.

Pantalonii: Pantalonii sunt confecționați dintr-un material ușor și plăcut la atingere, oferindu-i micuțului libertate de mișcare. Croiala lor clasică este ideală pentru evenimente și ceremonii.

Căciulița Asortată: Pentru un look complet, căciulița din catifea asortată completează setul și îi oferă micuțului un aer adorabil și elegant.

Acest costum de botez este alegerea perfectă pentru părinții care doresc ca micuțul lor să fie îmbrăcat cu stil și rafinament în ziua specială a botezului. Cu acest set, vei aduce o notă de eleganță și distincție ceremoniei și vei crea amintiri de neuitat.

Când micuțul tău va purta acest costum de botez din catifea și dantelă, va străluci ca un adevărat prinț și va fi în centrul atenției în această zi specială. Alege rafinamentul și stilul pentru botezul lui și transformă acest moment într-o amintire prețioasă pentru întreaga familie.

Produs in Romania

Comanda aici:

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.